Wat houdt het voordeel in?

Vanbreda Ausloos biedt aan onze MCH-leden als onafhankelijk verzekeringsmakelaar maatwerk aan gereduceerde tarieven. MCH-leden krijgen tot 50% korting op hun afgesloten verzekeringscontracten gedurende het eerste jaar. Vanaf het tweede aansluitingsjaar krijgen MCH-leden een korting van minimum 10%.

Daarnaast hebben MCH-leden de mogelijkheid om gratis een webinar te volgen waarin tijdens een uurtje uitleg in eenvoudige hands-on taal wordt toegelicht welke verschillende verzekeringscontracten er bestaan voor een zelfstandige huisarts. Aanvullend kunnen vragen gesteld worden, ofwel online tijdens de webinar, ofwel individueel via email of telefonisch.

Waarom dit voordeel ?

Huisartsen hebben hun handen vol met de zorg voor hun patiënten. MCH biedt deze vorm van ontzorging aan, omdat we beseffen dat het voor zelfstandige huisartsen steeds een zoektocht is naar de juiste vormen van verzekeringen, en de juiste adviezen en begeleiding.

Wat is jouw voordeel ?

  • Je krijgt gedurende het eerste jaar 50% korting op afgesloten verzekeringscontracten. Vanaf het tweede aansluitingsjaar ontvang je minimum 10% korting op de afgesloten verzekeringscontracten.
  • De webinar bespaart je veel tijd en zoekwerk. Het is geen typisch “verkoopspraatje”, maar je hebt wel de mogelijkheid om aan te geven waarin je zelf interesse hebt, meteen of later. Vanaf dan ben je snel verder geholpen en geniet je gemoedsrust tijdens je professionele activiteiten.

Hoe geniet je van dit voordeel ?

Stuur een mail naar info@vanbreda-ausloos.be met jouw contactgegevens en de melding dat je als MCH-lid graag meer info wenst.

Contactgegevens

Vanbreda Ausloos
Justus Lipsiusstraat 46C
3000 LEUVEN

Tel.: +32 16 30 07 30
Email: info@vanbreda-ausloos.be

Van Breda Ausloos Leuven foto kantoor