Interessante links voor patiënten

Onze polikliniek in Wezembeek-Oppem is momenteel telefonisch moeilijk bereikbaar.

E-mails naar info@mchinfo.be worden zo snel mogelijk beantwoord.

Bedankt voor uw begrip.


MCH zorgt voor een unieke en complementaire samenwerking

MCH ondersteunt huisartsen in diverse aspecten van hun praktijkvoering en levert kwalitatieve patiëntenzorg

MCH organiseert haar aanbod in drie pijlers

Dankzij de vlotte bereikbaarheid en dienstverlening van het laboratorium, de twee poliklinieken en Focus, kan MCH gezien worden als een verlengstuk van de huisartsenpraktijk.

Gespecialiseerd labo

Laboratorium in de disciplines hematologie, microbiologie, klinische chemie met een uitgebouwd logistiek systeem voor stalenophaling. Het labo werkt aan geconventioneerde tarieven.

Polikliniek

Twee poliklinieken, in Leuven en Wezembeek-Oppem, waar arts-specialisten en paramedici raadpleging houden in diverse disciplines op verwijzing van de huisarts. Beide sites beschikken over een dienst medische beeldvorming en een prikcentrum voor bloedafname.

MCH Focus

Focus is ons niet-medische aanbod voor huisartsen. Via dit kanaal organiseert MCH nascholing, vorming en netwerking, op maat van de huisarts. Focus neemt initiatieven die de huisarts ondersteunen op administratief en logistiek vlak. Daarnaast worden er eerstelijnsprojecten in een opstartfase ondersteund, zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen.

Wil je graag samenwerken met MCH?

Heb je interesse om samen te werken, de huisartsennascholing mee te ondersteunen
en het MCH-beleid mee uit te tekenen? Wil je graag lid worden van MCH? Laat jouw gegevens achter en onze communicatieverantwoordelijke neemt contact op met jou

Samenwerking blauw

Dankzij de vlotte bereikbaarheid en dienstverlening van het laboratorium, de twee poliklinieken en Focus, kan MCH gezien worden als een verlengstuk van de huisartsenpraktijk.