Wegens werken, zal op 6, 7 en 8 mei de hoofdingang van MCH Leuven afgesloten zijn.
Je bereikt MCH via de ondergrondse parking, neem de lift of trap.


A cause du travail, l'entrée principale de MCH Leuven sera fermée les 6, 7 et 8 mai.
Vous pouvez accéder à MCH par le parking souterrain, prends les escaliers ou l'ascenseur.


Due to works, the main entrance of MCH Leuven will be closed on May 6, 7 and 8.
You can reach MCH via the underground parking, take the elevator or stairs.

Interessante links voor patiënten

Aanmelding huisarts in opleiding (HAIO)

Als startende huisarts wil het hele MCH-team jou van harte welkom heten.

Start je als HAIO bij je eerste praktijkopleider, ben je al een jaar bezig en verander je van praktijkopleider of begin je als afgestudeerde HAIO aan je eigen professionele loopbaan? Breng ons zo snel mogelijk op de hoogte via onderstaand formulier zodat we tijdig alle voorbereidingen kunnen treffen voor een vlotte en efficiënte opstart.

Om toegang te krijgen tot Lab Online vul je het aanvraagformulier op onze website in. Zodra je de overeenkomst hebt getekend, activeren wij je account bij Lab Online. Zo kennen we de wijze van rapporteren en krijgen wij de toelating van alle artsen in dezelfde praktijk om elkaars resultaten van de analyses te consulteren.

Ben je werkzaam in een groepspraktijk? Download dan ook zeker het document 'Overeenkomst betreffende de toegang tot de laboratoriumresultaten in een groepspraktijk'. Met dit document geven alle huisartsen in dezelfde groepspraktijk toelating tot de laboratoriumresultaten van elkaars patiënten. Als je het document hebt ingevuld, kan je het mee uploaden via het aanvraagformulier op onze website (zie boven).

De gevraagde gegevens in het formulier zijn nodig om de continuïteit te garanderen van het elektronisch doorsturen van de medische gegevens via E-health en om toegang te krijgen tot de laboresultaten via Lab Online.

Wijziging adres of persoonlijke gegevens (huisarts)

Goede communicatie is belangrijk. Doe je een vervangopdracht, verhuis je met je praktijk, ga je in zwangerschapsverlof of in pensioen? Breng ons op de hoogte zodat wij de nodige wijzigingen doorvoeren.

De gegevens die we opvragen in de formulieren zijn nodig om de continuïteit te garanderen van het elektronisch doorsturen van de medische gegevens via E-health en om toegang te krijgen tot de laboresultaten in Lab Online.