Aanmelding huisarts in opleiding (HAIO)

Als startende huisarts wil het hele MCH-team jou van harte welkom heten.

Start je als HAIO bij je eerste praktijkopleider, ben je al een jaar bezig en verander je van praktijkopleider of begin je als afgestudeerde HAIO aan je eigen professionele loopbaan? Breng ons zo snel mogelijk op de hoogte via onderstaand formulier zodat we tijdig alle voorbereidingen kunnen treffen voor een vlotte en efficiënte opstart.

Na het aanmelden via onderstaand formulier sturen we je met de pick-up alle documenten op die nodig zijn om met ons labo samen te werken. Zodra je de overeenkomst hebt getekend, activeren wij je account bij Lab Online. Zo kennen we de wijze van rapporteren en krijgen wij de toelating van alle artsen in dezelfde praktijk om elkaars resultaten van de analyses te consulteren.

De gevraagde gegevens in het formulier zijn nodig om de continuïteit te garanderen van het elektronisch doorsturen van de medische gegevens via E-health en om toegang te krijgen tot de laboresultaten via Lab Online.

Wijziging adres of persoonlijke gegevens (huisarts)

Goede communicatie is belangrijk. Doe je een vervangopdracht, verhuis je met je praktijk, ga je in zwangerschapsverlof of in pensioen? Breng ons op de hoogte zodat wij de nodige wijzigingen doorvoeren.

De gegevens die we opvragen in de formulieren zijn nodig om de continuïteit te garanderen van het elektronisch doorsturen van de medische gegevens via E-health en om toegang te krijgen tot de laboresultaten in Lab Online.