Onze werking start vanuit de huisartsenpraktijk

Samen met huisartsen tekenen we ons beleid uit en zetten we onze schouders onder projecten die de samenwerking en duurzaamheid in de zorg verbeteren.
Samen bouwen we aan een MCH-werking die afgestemd is op de noden van huisartsen en hun patiënten.

#MCHSAMENVOORZORG

Waarom lid worden van MCH?


Onze leden vormen de basis van de MCH-werking. Als MCH-lid zit je mee aan het stuur in het uittekenen van het beleid van onze organisatie. Je neemt deel aan de Algemene Vergadering en bepaalt mee welke huisartsenprojecten op de agenda komen te staan. Daarnaast geniet je van een aantal exclusieve voordelen, die de uitbouw van jouw huisartsenpraktijk ondersteunen.

MCH is er voor jou!


MCH coördineert initiatieven die huisartsen in hun praktijkvoering ondersteunen op administratief en logistiek vlak. Met deze ondersteuning kan elke huisarts zich focussen op haar/zijn kerntaak, namelijk zorg bieden aan patiënten. Als MCH-lid kan je steeds rekenen op onze knowhow en professionele dienstverlening! Hieronder staan al onze ledenvoordelen op een rij.

Onze exclusieve ledenvoordelen op een rij

Mediq, de partner voor huisartsen

Mediq biedt huisartsen een uitgebreid en gediversifieerd aanbod producten, afgestemd op de uitdaging van de dagelijkse praktijk.

Als MCH-lid kan je via de webshop van Mediq online bestellingen plaatsen en ontvangen aan 20% korting. Bij een bestelling vanaf 100 EUR betaal je geen verzendkosten.

Mediq logo

Geniet het hele jaar door van kortingen en voordelen via Samenaankoop KU Leuven

Samenaankoop KU Leuven biedt voor al haar leden diverse voordelen aan bij het aankopen van goederen en diensten voor persoonlijk gebruik. Heel wat bekende groot- en kleinhandelaars geven jou en je gezin unieke kortingen.

Logo samenaankoop

Gratis plaatsen van vacatures op mchinfo.be

Op zoek naar een nieuwe collega-arts of administratief medewerker? Wij zetten jouw vacature online, helemaal gratis.

MCH 59

Gratis advies en begeleiding bij werving en selectie

De juiste persoon voor de job vinden kan tijdrovend en stresserend zijn. Voor al je vragen over aanwervingen, selectie en begeleiding kan je als MCH-lid gratis terecht bij onze HR-specialisten.

IMG 0209