Onze werking start vanuit de huisartsenpraktijk

Samen met huisartsen tekenen we ons beleid uit en zetten we onze schouders onder projecten die de samenwerking en duurzaamheid in de zorg verbeteren.
Samen bouwen we aan een MCH-werking die afgestemd is op de noden van huisartsen en hun patiënten.

#MCHSAMENVOORZORG

Waarom lid worden van MCH?


Onze leden vormen de basis van de MCH-werking. Als MCH-lid zit je mee aan het stuur in het uittekenen van het beleid van onze organisatie. Je neemt deel aan de Algemene Vergadering en bepaalt mee welke huisartsenprojecten op de agenda komen te staan. Daarnaast geniet je van een aantal exclusieve voordelen, die de uitbouw van jouw huisartsenpraktijk ondersteunen.

MCH is er voor jou!


MCH coördineert initiatieven die huisartsen in hun praktijkvoering ondersteunen op administratief en logistiek vlak. Met deze ondersteuning kan elke huisarts zich focussen op haar/zijn kerntaak, namelijk zorg bieden aan patiënten. Als MCH-lid kan je steeds rekenen op onze knowhow en professionele dienstverlening! Hieronder staan al onze ledenvoordelen op een rij.

Onze exclusieve ledenvoordelen op een rij

Cryo Solutions, jouw stikstofleverancier

MCH heeft een partnership met Cryo Solutions, een Nederlandse firma gespecialiseerd in het leveren van vloeibare medische stikstof aan huisartsen en dermatologen.

Alle samenwerkende artsen kunnen vloeibare stikstof ontvangen aan een voordelig tarief.

Logo

Medisch materiaal

Mediq biedt huisartsen een uitgebreid en gediversifieerd aanbod producten, afgestemd op de uitdaging van de dagelijkse praktijk.

Als MCH-lid kan je via de webshop van Mediq online bestellingen plaatsen en ontvangen aan 20% korting. Bij een bestelling vanaf 100 EUR betaal je geen verzendkosten.

Mediq logo

Kortingen en voordelen via Samenaankoop KU Leuven

Samenaankoop KU Leuven biedt voor al haar leden diverse voordelen aan bij het aankopen van goederen en diensten voor persoonlijk gebruik. Heel wat bekende groot- en kleinhandelaars geven jou en je gezin unieke kortingen.

Logo samenaankoop

Vacatures plaatsen via mchinfo.be

Op zoek naar een nieuwe collega-arts of administratief medewerker? Wij zetten jouw vacature online, helemaal gratis.

MCH 59

Advies en begeleiding bij werving en selectie

De juiste persoon voor de job vinden kan tijdrovend en stresserend zijn. Voor al je vragen over aanwervingen, selectie en begeleiding kan je als MCH-lid gratis terecht bij onze HR-specialisten.

IMG 0209

Een professionele website voor jouw huisartsenpraktijk

Onze web developer heeft een basis website gemaakt waarin je op een eenvoudige manier jouw website kan bouwen en beheren. Deze website is volledig geoptimaliseerd voor mobiele toestellen en is voorzien van de nodige zoekmachine optimalisatie.

Logo webosaurus doctor

Veilig verzekerd als zelfstandige huisarts

Vanbreda Ausloos biedt aan onze MCH-leden 50% korting op hun afgesloten verzekeringscontracten gedurende het eerste jaar en minimum 10% vanaf het tweede aansluitingsjaar.

Daarnaast hebben MCH-leden de mogelijkheid om een webinar te volgen waarin toegelicht wordt welke verschillende verzekeringscontracten er bestaan voor een zelfstandige huisarts.

Vanbreda Ausloos logo

Duurzaam elektrisch rijden

MCH ziet steeds meer elektrische auto's in het straatbeeld verschijnen. Ben je zelf op zoek naar een voordelige elektrische laadoplossing? Via Go Blue krijg je korting op de installatie van een laadpaal.

Go-Blue is een innovatieve speler op de markt van elektrische laadoplossingen voor voertuigen voor de residentiële- en klein zakelijke markt.

Afbeelding1