Wat houdt het niet-exclusief ledenvoordeel* in?

Cryo Solutions is een vloeibare stikstof bezorgservice met een omruilprincipe: 'vol tegen leeg'. Een veilige, draagbare, vacuüm geïsoleerde container wordt bij de huisarts afgeleverd, de lege container wordt weer meegenomen.

Op basis van acht à negen leveringen per jaar beschik je altijd over vloeibare stikstof. Het behandelen van huidaandoeningen (wratten en pigmentvlekken) met vloeibare stikstof met behulp van een handige ophaalbeker kan nu op elk moment van de dag worden uitgevoerd.

* ook niet-leden kunnen van dit voordeel genieten.

Waarom dit voordeel?

Cryo Solutions werd als leverancier geselecteerd na een grondige evaluatie van de markt op basis van verschillende criteria (prijs, kwaliteit, service, betrouwbaarheid, innovatie en duurzaamheid). Voor het leveren, installeren en onderhouden van cryogene apparatuur en het leveren van vloeibare stikstof behaalde Cryo Solutions het ISO-CERTIFICAAT 9001.

Tot nu werkten we met een uitdovend tussensysteem: de nieuwe leverancier Cryo Solutions leverde in bulk stikstof bij MCH en de transporteur bracht de stikstof tot bij de huisarts. Je kreeg vroeger twee facturen, van de stikstof én de levering. We schakelen nu over naar een all-in formule, naar 1 factuur voor de huisarts. Cryo Solutions bevoorraadt vanaf nu de huisartspraktijk met stikstof én zorgt voor de levering.

De ingang van de nieuwe formule loopt gefaseerd - volgens geografische locatie van de huisartsenpraktijken - in 2 fases:

  • Vanaf woensdag 9 november zal het eerste deel van het bestaande stikstof-cliënteel kunnen kiezen voor de nieuwe formule;
  • Vanaf woensdag 21 december 2022 zullen de andere huisartspraktijken kunnen overstappen.
  • Huisartsen die momenteel geen stikstof afnemen via MCH, maar wel interesse hebben, kunnen uiteraard ook het formulier invullen en mee genieten van dit voordeel!

Wat is jouw voordeel?

Als samenwerkende arts kan je, aan een zeer concurrentiële prijs, vloeibare stikstof in alle veiligheid laten leveren.

Cryo Solutions biedt volgende all-in formule aan:

  • CRYO MEDIC, met ophaalbeker, vaten van telkens 11 liter, 8 à 9 leveringen / jaar
  • Prijs: vaste prijs per drop 11 liter vat

Een mooie surplus is dat Cryo Solutions tijdens haar leveringstoeren ook recycleerbare items verzamelt in de huisartsenpraktijken. De inkomsten die ze ontvangt op het inleveren ervan bij een erkend recyclagebedrijf gaan integraal naar het goede doel Doctors4Doctors.

Hoe geniet je van dit voordeel?

Vul het formulier in.

Wij bezorgen jouw gegevens aan Cryo Solutions en zij nemen contact met jou op.

Logo