Wat houdt het voordeel in?

Mediq levert medische disposables, diagnostische apparatuur en praktijkinrichting. Aangevuld met diensten op het gebied van voorraadbeheer, service en onderhoud van jouw praktijkuitrusting en educatie. Zij bieden oplossingen zodat jij als huisarts jouw aandacht kan geven aan datgene waar het echt om draait: zorg voor jouw patiënt.

Waarom dit voordeel?

Mediq biedt huisartsen een uitgebreid en gediversifieerd aanbod producten, afgestemd op de uitdaging van de dagelijkse praktijk. Bovendien hebben zij een specifiek productassortiment voor huisartsen beschikbaar, waardoor je zeer snel en makkelijk apparatuur of medische verbruiksmaterialen terugvindt voor jouw praktijk.

Wil jij kwalitatieve zorg verlenen? Mediq is jouw partner! Zij bieden jou:

  • een uitgekiend assortiment
  • een gebruiksvriendelijk bestelsysteem
  • deskundige adviseurs en technische ondersteuning

Wat is jouw voordeel?

Als MCH-lid kan je via de webshop van Mediq online bestellingen plaatsen en ontvangen aan 20% korting. Het hele assortiment en info omtrent de dienstverlening vind je terug op de website. Levering gebeurt aan huis en is gratis vanaf 100 EUR. Bovendien kan je veilig achteraf betalen.

Hoe geniet je van dit voordeel?

  1. Surf naar pluspunt.mediqmedeco.be en klik rechts bovenaan op 'aanmelden'
  2. Vul het formulier 'Accountregistratie' in. Op dit moment maakt het systeem automatisch een klantennummer aan en zie je nog geen korting.
  3. Stuur een e-mail naar info@mediq.be of neem telefonisch contact op via 0800 20 113 met de melding dat je als MCH-lid korting krijgt. Zij koppelen achter de schermen 20% korting aan jouw account. Deze korting gaat onmiddellijk in vanaf de eerste bestelling.