Wat is Samenaankoop KU Leuven?

Samenaankoop KU Leuven vzw is een organisatie, opgericht door KU Leuven, die dankzij haar schaalgrootte en netwerk heel wat kortingen en voordelen biedt.

Bij sommige winkels gaat het om permanente korting, andere winkels pakken uit met tijdelijke en seizoensgebonden acties. Er zijn voordelen in uiteenlopende categorieën, bij zowel klein- en groothandel (elektro en multimedia, huis & tuin, fit & gezond, gastronomie, textiel, vakantie & vrije tijd, pretparken, events, auto, verwarming, optiekers,…).

Waarom Samenaankoop?

Samenaankoop KU Leuven wil voor al haar leden structurele en occasionele voordelen aanbieden bij het aankopen van goederen en diensten voor persoonlijk gebruik.

Je ontvangt steeds een mooie korting bij je aankoop, je koopt vouchers aan een voordelig tarief of je kan genieten van speciale aanbiedingen. Via de website www.samenaankoop.org ben je steeds op de hoogte van de acties en voordelen waarvan je kan genieten. Bovendien ontvang je regelmatig een nieuwsbrief.

Jouw voordeel?

Als MCH-lid kan jij en je gezin het hele jaar door genieten van unieke kortingen. Heel makkelijk, snel, kosteloos en zonder enige verplichting.

Om je nog beter van dienst te kunnen zijn heeft Samenaankoop een mobiele app laten ontwikkelen, voor gebruik op Android en iOS.

Hoe maak ik gebruik van dit voordeel?

Genieten van dit voordeel is heel eenvoudig. Schrijf je meteen gratis in door je te registeren op de website van Samenaankoop.

Een avondje bioscoop of een dagje pretpark in het vooruitzicht? Of ben je toe aan nieuwe tv, computer of zetel? Vergeet Samenaankoop niet!

Om de aanbiedingen van de leveranciers-partners te kunnen raadplegen, moet je geregistreerd zijn op de website van Samenaankoop. Als je geregistreerd bent, kan je na het inloggen op de website alle aanbiedingen bekijken.

Bekendste partners van Samenaankoop:

  • Dreambaby en Dreamland

Koop je aankopen via de Family+ geschenkkaarten en bespaar 13%.

  • De Zoo en Planckendael

Bespaar op je dagtickets of een jaarabonnement.

  • Krëfel

Koop je waardebonnen aan via Samenaankoop en bespaar zo 8%.

  • Kinepolis

Betaal maar 9,10 € voor een filmticket.

  • Standaard boekhandel

Geniet van een korting van 10% op je favoriete boek.

  • Bol.com

Betaal al je aankopen op bol.com met de bol.com cadeaukaarten en bespaar 8%.

  • Zalando

Betaal al je aankopen op Zalando met de Zalando cadeaukaarten en bespaar 8%.

  • En nog veel meer: Galeria Inno, Decathlon, Torfs, Thiry paints, De Banier,...