Mediq Medeco?

Mediq Medeco levert medische disposables, diagnostische apparatuur en praktijkinrichting. Aangevuld met diensten op het gebied van voorraadbeheer, service en onderhoud van jouw praktijkuitrusting en educatie. Zij bieden oplossingen zodat jij als huisarts jouw aandacht kan geven aan datgene waar het echt om draait: zorg voor de patiënt.

Waarom Mediq Medeco voor jou?

Mediq Medeco biedt huisartsen een uitgebreid en gediversifieerd aanbod producten, afgestemd op de uitdaging van de dagelijkse praktijk. Bovendien hebben zij een specifiek productassortiment voor huisartsen beschikbaar, waardoor je zeer snel en makkelijk apparatuur of medische verbruiksmaterialen terugvindt voor jouw praktijk.

Met een uitgekiend assortiment, een gebruiksvriendelijk bestelsysteem, deskundige adviseurs en technische ondersteuning helpen zij jou om kwalitatieve zorg te verlenen.

Jouw voordeel

Als MCH-lid kan je via de webshop van Mediq Medeco online bestellingen plaatsen en ontvangen aan 20% korting. Het hele assortiment en info omtrent de dienstverlening vind je terug op de website. Levering gebeurt aan huis en is gratis vanaf 100 EUR. Je kan veilig en achteraf betalen.

Hoe maak je gebruik van dit voordeel?

Achter de schermen brengen zij je registratie in orde en wordt de korting automatisch gekoppeld aan je account.