Onze werking start vanuit de huisartsenpraktijk

Samen met huisartsen tekenen we het MCH-beleid uit en zetten we onze schouders onder projecten die de samenwerking en duurzaamheid in de zorg verbeteren.

Hoe kan ik lid worden?

Wil je ook deel uitmaken van ons dynamisch netwerk, de huisartsennascholing mee ondersteunen en het MCH-beleid mee uit tekenen? Word MCH-lid! Sluit je kosteloos aan door het formulier in te vullen. Wij brengen je lidmaatschap in orde.

MCH is er voor jou!

Als MCH-lid kan je altijd rekenen op onze knowhow en professionele dienstverlening! Je stempel mee drukken op onze werking? Dat kan! Word MCH-lid en profiteer van een breed pakket aan diensten en producten. Hieronder staan al onze ledenvoordelen op een rij.

Gratis toegang tot internationale literatuur via CEBAM/CDLH

Correcte informatievoorziening is uiterst belangrijk in het kader van kwaliteitsvolle zorgverlening. Als MCH-lid heb je gratis toegang tot de wetenschappelijke literatuur van Cebam Digital Library for Health (CDLH)​.

CEBAM LOGO

Ecologisch de baan op

Rijd je al elektrisch of heb je plannen om een elektrische wagen aan te kopen? Dan is het belangrijk dat je eens nadenkt over de laadopties. Wij kijken met een kritische blik naar de verschillende opties. Als MCH-lid geniet je van ??% korting op een laadstation en installatie bij Go Blue.

Asfaltwerken

Gratis advies en begeleiding bij werving en selectie

De juiste persoon voor de job vinden kan tijdrovend en stresserend zijn. Onze HR-specialisten bieden persoonlijke begeleiding afgestemd op jouw noden gedurende het hele selectietraject.

IMG 0209

Gratis plaatsen van vacatures op mchinfo.be

Op zoek naar een nieuwe collega-arts? Wij posten en beheren gratis je vacature op onze website.

MCH 79

Geniet het hele jaar door van kortingen en voordelen via Samenaankoop KU Leuven

Samenaankoop KU Leuven biedt voor al haar leden voordelen aan bij het aankopen van goederen en diensten voor persoonlijk gebruik. Heel wat bekende groot- en kleinhandelaars geven jou en je gezin unieke kortingen.

Asfaltwerken

Medic Medeco, de partner voor huisartsen

Mediq Medeco biedt huisartsen een uitgebreid en gediversifieerd aanbod producten, afgestemd op de uitdaging van de dagelijkse praktijk. Zij leveren medische disposables, diagnostische apparatuur en praktijkinrichting. Als MCH-lid kan je via de webshop van Mediq Medeco online bestellingen plaatsen en ontvangen aan 20% korting.

Asfaltwerken

Een professionele praktijkwebsite

Steeds meer huisartsen maken gebruik van een praktijkwebsite. Het lijkt een open deur en toch is het geen evidentie. Als MCH-lid kan je zonder technische voorkennis een website ontwerpen en beheren via Webosaurus. Je geniet bovendien van 20% korting.

Asfaltwerken

Financiële ledenservice

Dankzij een nauwe samenwerking met het verzekeringskantoor Vanbreda Ausloos genieten onze leden van een gunstig tarief voor zowel een beroepsaansprakelijkheidverzekering, rechtsbijstandsverzekering arts als een lichamelijke ongevallen verzekering als zelfstandige.

Asfaltwerken